Samen aan de slag

De bijeenkomsten bestaan uit theorie en oefeningen. Je krijgt alle handvatten aangereikt om thuis te oefenen en mindfulness meditatie en andere praktische oefeningen in je dagelijkse leven te integreren. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met elkaar en in de groep.

Effectief en eenvoudig

De technieken die je binnen deze training leert zijn modern, effectief en eenvoudig en tegelijkertijd diepgaand en inzicht gevend. Het zijn dezelfde als die binnen het internationale bedrijfsleven worden gebruikt. Onder andere bij Google uit het Search Inside Yourself programma, Samsung en SAP. Deze technieken zijn wetenschappelijk onderbouwd door hersenwetenschappers van prominente universiteiten als Stanford en Harvard.

Voordelen

Na het volgen van deze training en het integreren van de dagelijkse mindfulness meditatie in je leven ben je onder andere in staat om:

  • Meer rust in je hoofd te vinden, meer ontspanning te ervaren
  • Beter om te gaan met stress
  • Malende gedachten een plekje te geven
  • Het leven intenser te ervaren, meer te genieten
  • Jouw persoonlijke kracht te vergroten en zelfverzekerder in het leven te staan
  • Relaties met anderen te verbeteren
  • Je beter te concentreren en effectiever en doelbewuster te handelen

Het is niet voor niets dat bedrijven als Google en Samsung mindfulnessprogramma’s bieden aan hun personeel. Deze training is uitermate geschikt voor medewerkers van organisaties en aan te passen aan specifieke wensen en behoeften.

Over de training

De training bestaat standaard uit 6 sessies van twee uur. Wanneer gewenst kan de training ook over 3 halve dagen worden gegeven. Zowel live als online en in het Nederlands of in het Engels.

Meer weten?

Neem contact met ons op >