Trainingen

Die je een boost geven!

Communiceren

In openheid echt het contact aangaan

Communiceren met aandacht betekent dat je met bewustwording, gegrond en in vertrouwen het gesprek met de ander aangaat. Je zult door met aandacht te communiceren, je doelen eerder bereiken en op de lange termijn meer succes hebben.

Presenteren

Vrij presenteren met minder spreekspanning

Wij leren deelnemers om vrij te presenteren in het moment. Met minder spreekspanning en meer plezier. In verbinding zijn met jezelf, je verhaal en met je publiek. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met Speak to Inspire.

Mentale Fitheid

Positief denken en daadkrachtig zijn

Meer inzicht krijgen in waar je voor staat. Concreet worden en de dingen doen die voor jou belangrijk zijn. Goede keuzes maken, beter presteren en minder stress. Met oefeningen vanuit de positieve psychologie train je jouw mentale fitheid.

Mindfulness

Praktisch en wetenschappelijk bewezen

In 6 bijeenkomsten van 2 uur leer je stap voor stap zelfstandig mindfulness te beoefenen op een moderne, wetenschappelijke onderbouwde en verfrissende manier.

Meditaties

Voor een frisse start van de werkdag

Voor werknemers van alle typen organisaties organiseren wij wekelijkse meditatie sessies van 30 minuten. De meditaties geven een gezonde boost en helpen bij het aangaan van de uitdagingen die iedereen tegenkomt.

Contact

Meer weten over onze trainingen? Interesse in een coachingstraject? Bel 0294 286 762 of e-mail naar info@megamindful.nl