Bewustwording

Bij de training Presenteren werken deelnemers aan bewustwording. Het doel is om vrijer te presenteren in het hier en nu. Na de bewustwording gaan deelnemers met gerichte oefeningen en interventies het podium op. Om te ervaren en te bestendigen.

In de spotlight staan

Deelnemers maken kennis met hun belemmerende overtuigingen, voelen hoe het is om in de spotlight te staan en gaan op zoek naar de overtuiging om hun verhaal met kracht te kunnen delen. Om uiteindelijk echt verbinding te maken waarbij leiderschap en authenticiteit goed in balans zijn.

Adem, visualisatie en theater

Met oefeningen uit de mindfulness zoals ademhalingsoefeningen en oefeningen uit de positieve psychologie zoals visualisatie zullen deelnemers hun zelfvertrouwen vergroten. Ook het spelenderwijs toepassen van methodes uit het theater dragen bij aan het vrijer presenteren met minder spreekspanning. Het wordt zelfs leuk!

Over de training

De training is ontwikkeld in samenwerking met Speak to Inspire. De training bestaat standaard uit een dag. De training kan ook in twee halve dagen worden gegeven. Zowel live als online en in het Nederlands of in het Engels.

Meer weten?

Neem contact met ons op >